Om bryggeriet

Svaneke Bryghus

På Svaneke Bryghus brygger vi ufiltreret specialøl med udgangspunkt i fem ingredienser; vand, malt, humle, gær og tid. Den femte ingrediens "tid" er hemmeligheden bag den gode øl smag. Og derfor giver vi altid øllet den tid, det kræver.

Brygmesteren skaber og følger vores øl med et eneste formål: Balance. Intet forlader bryggeriet inden denne simple formel er opfyldt. En af vores øl har vi gået og ventet på siden 2009. Hos os er omhu ikke bare et ord – det er vores mantra.


I vores restaurant er de fleste af råvarerne lokale og mange af gæsterne internationale. Med 80.000 besøgende om året har vi tit mere end almindelig travlt. Men aldrig mere travlt end, at vi har tid til en snak om øl, mad eller kombinationen af de to. Udover vores faste sortiment finder du altid nye specialbryg i restauranten. Prøv dem – nogle øl brygges kun én gang. Åbningstiderne er nemme at huske: hver dag, hele året.

Svæver du over Svaneke i luftballon, vil du se, at bryggeriets tag er dækket med solceller. Med adresse på Danmarks mest solrige plet, giver det god mening at lade solen bidrage i brygprocessen. I Svaneke har vi brygget, tappet og boet siden opstarten i 2000. Vi vil gerne bidrage til at skabe udvikling og arbejdspladser lokalt i Danmarks smukkeste købstad – og på Bornholm.

Så vi fortsætter vores arbejde i det gode øls tjeneste. 
Og tager tiden i brug – også de dage, der er for lidt af den.

God øl kræver tid. Nyd den.

Brygmesteren

Det kræver kun fem ingredienser for at brygge en god øl. Den vigtigste er tid.

Produktionschef

Omhu... Det at være nøjagtig, påpasselig og samvittighedsfuld i udførelsen, behandlingen eller plejen af noget.

Direktør

På store bryggerier er der ofte kilometer mellem direktion og produktion. Hos os er der 12,3 meter.